Uluslararası Doğa Bilimleri ve Mühendislik Konferansı Düzenlendi

Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ev sahipliğinde 19-20 Mart 2016 tarihlerinde Uluslararası Doğa Bilimleri ve Mühendislik Konferansı (ICNASE’16- International Conference on Natural Science and Engineering) düzenlendi.

Konferansa Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Güvenç, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş, Bursa Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çopur, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Osman Türer, Prof. Dr. Bektaş Tepe, il müdürleri, üniversitemizin akademik birim yöneticileri, çok sayıda akademisyen katılım sağladı.

Konferansa Pakistan, Bangladeş, Irak gibi farklı ülkelerden de akademisyenler katıldı.

Yurtiçi ve yurtdışından 650 akademisyenin katıldığı konferans kapsamında poster ve sözlü olmak üzere toplam 450 adet bilimsel çalışma sunuldu. Konferans aynı anda 17 salonda ve 5 oturum şeklinde gerçekleştirildi.

Konferansla ilgili fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız...