İNŞAAT MÜH. BÖLÜMÜ UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ VE EDMODO KODLARI (20.03.2020)

Sevgili öğrenciler,

İnşaat Mühendisliği Bölümü derslerini uzaktan takip etmek için " www.edmodo.com " internet sitesine 'öğrenci' olarak kaydolunuz ve giriş yapınız. Daha önce kaydolduysanız giriş yapmanız yeterlidir. Daha sonra " SINIFLARIM/Bir Sınıfa Katıl " menüsüne tıklayın ve açılan pencerede dönem içinde aldığınız derslerin 'edmodo kodunu' giriniz ve derse kayıt yaptırınız. Dönem içinde aldığınız tüm dersler için ayrı ayrı verilen 'edmodo kodlarını kullanarak' kayıt yapmanız gerekmektedir.

Uzaktan eğitim derslerimizde görüşmek üzere.

UZAKTAN EĞİTİM_İNŞAAT MÜH. DERSLERİ EDMODO KODLARI