İnşaat Mühendisliği Seçmeli Ders Duyurusu

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
   İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

2014-2015 Güz dönemi ders kaydı yapılırken öğrencinin, bulunduğu sınıf için aşağıda listelenmiş seçmeli ders gruplarının her birinden en fazla bir adet ders seçmesi gerekmektedir.

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 1. SINIF SEÇMELİ DERSLER
MİNŞ011 Bilim Tarihi
MİNŞ012 Araştırma Teknikleri
Her ders için bir kontenjan sınırı konmuş olup o ders için kontenjanın dolması durumunda diğer ders seçilmelidir.
MİNŞ013 Toplumsal Duyarlılık Projeleri I
BESR101 Beden Eğitimi-I