GAZİANTEP 1.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TEKNİK GEZİ

Bölümümüz mezunlarından Elektrik Elektronik Mühendisi Cansı TOPALBEKİROĞLU ve Elektrik Elektronik Mühendisi Gözde Nur ÇELİK’in çalıştığı Gaziantep 1.Organize Sanayi Bölgesinde bulunan GEPATEK Elektronik ve Savunma Sanayi Ticaret A.Ş. ve GEYLANİ Elektriğe teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz çok verimli geçen bu gezide teknik ve teorik birçok yeni bilgi ve mesleki birikimlere sahip olmuşlardır. GEPATEK Elektronik ve Savunma Sanayi Ticaret A.Ş. ve GEYLANİ Elektrik yöneticilerine ve çalışanlarına göstermiş oldukları ilgi ve alaka için Kilis 7 Aralık Üniversitesi adına çok teşekkür ederiz.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024