Etkili İletişim, Girişimcilik, İnovatif Düşünceler ve Başarı Hikayeleri

 

Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Elektronik ve Haberleşme topluluğunun düzenlediği “Etkili iletişim, girişimcilik, inovatif düşünceler ve başarı hikayeleri” konulu panel gerçekleştirildi. 
Moderatörlüğünü Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Delihacıoğlu’nun yaptığı panele; 
NLK Bilgi Teknolojileri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nalan KURT yazılım, bilişim teknolojileri, E-Ticaret ve E-İhracat konularında, 
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Gaziantep Temsilcisi ve Gaziantep Milat gazetesi yazarı Sabiha DOĞAN etkili iletişim konusunda,  
Gaziantep Hışvahan butik hotel ve restaurant sahibi Mine Özmen başarı hikayeleri konusunda ve 
TÜBİTAK Mentörü ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Nihal Sabak girişimcilik ve inovasyon hakkında sunumlar gerçekleştirildi.

Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Elektronik ve Haberleşme topluluğunun düzenlediği “Etkili iletişim, girişimcilik, inovatif düşünceler ve başarı hikayeleri” konulu panel gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Delihacıoğlu’nun yaptığı panele; NLK Bilgi Teknolojileri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nalan KURT yazılım, bilişim teknolojileri, E-Ticaret ve E-İhracat konularında, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Gaziantep Temsilcisi ve Gaziantep Milat gazetesi yazarı Sabiha DOĞAN etkili iletişim konusunda,  Gaziantep Hışvahan butik hotel ve restaurant sahibi Mine Özmen başarı hikayeleri konusunda ve TÜBİTAK Mentörü ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Nihal Sabak girişimcilik ve inovasyon hakkında sunumlar gerçekleştirildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                    

                                                                       Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024