Kısmen yüz yüze Online Ders Listesi (Hybrid)

Bölüm

Ders Kodu

Ders Adı

Statü

U

AKTS

Elektrik Elektronik Mühendisliği

Bitirme Projesi-I

Z

Prof. Dr. Kemal Delihacıoğlu

İnşaat Mühendisliği

Bitirme Projesi-I

Z

Dr. Öğr. Üyesi Yunus Öztürk

Değerli Öğrencilerimiz!

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde yukarıdaki tabloda belirtilen derslerin, ilgili Bölümlerin Kurulları tarafından hibrit (kısmen yüz yüze kısmen Online) olarak yapılması uygun görülmüştür. Bu derslerin uygulama kısmı vizeye/ara sınava kadar yüz yüze yapılacaktır. Söz konusu derslerin yüz yüze yapılacak olan uygulamalarına katılım zorunlu olmayıp gönüllü şekilde (isteğe bağlı olarak) gerçekleştirilecektir. Derslerin yüz yüze uygulamasına katılmak isteyen öğrencilerin bölüm başkanlıklarıyla iletişime geçip bilgi formu doldurmaları gerekmektedir. Söz konusu dersler maske, sosyal mesafe, hijyen ve Sağlık Bakanlığı’nca ön görülen diğer pandemi kuralları çerçevesinde yürütülecektir.