YAZOKULUNDA BAŞKA ÜNİVERSİTEDEN DERS ALMIŞ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Yaz okulunda farklı Üniversiteden ders almış olan öğrencilerin aldıkları ders(ler)I intibak (muhafiyet) yaptırmaları gerekmektedir. Bu öğrenciler ekte yer alan intibak formunu yanlışsız bir şekilde doldurup, yine ekte yer alan dilekçeyi doldurup imzalayarak, yaz okulu transkriptleri ile birlikte   mmfinsaat@kilis.edu.tr   adresine mail atmaları yeterli olacaktır.

NOT: İntibak formunda sadece bilgileri doldurunuz, imza atmayınız. Sadece dilekçede imza atmanız gerekmektedir.

Dilekçe!!

İntibak formu!!